Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Col·legi

Junta

Sra. Sílvia Bardalet Viñals

Vicepresidenta

Infermera especialista en Infermeria del Treball, amb títol tècnic superior en prevenció de riscos laborals. Des de fa més de 15 anys treballa com a infermera al Servei de Prevenció de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), on desenvolupa tasques de promoció i prevenció de la salut entre els seus professionals.

 

 

És diplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona i compta amb els postgrau d’Infermeria Comunitària, Infermeria en Salut Mental i en Gestió de Serveis d’Infermeria.

 

 

Des del 2006 forma part de la Junta de Govern del Col·legi d’Infermers/eres de Girona, on durant vuit anys va ser vicepresidenta. Actualment és vocal de la Junta de Govern i la seva tasca es centra especialment en les àrees de comunicació, accions dirigides a les infermeres per impulsar la prevenció i la promoció de la salut.

 

 

Defensa fermament la corporació com un punt de trobada i d’unió per promoure la visibilitat infermera. 

 

 

"He après a estimar la vida amb afany, transparència, lluita i sobretot molt d'optimisme. Ser propera amb les persones que ens envolten és la clau per seguir avançant" 

 

Actualment és la Vicepresidenta de la Junta de govern, des del 21 de juny de 2018

 

 

Telèfon: 972 20 40 61
972 20 15 04
Correu electrònic junta@coigi.cat

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1