Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Comissions

Control Tabaquisme

Les infermeres catalanes llancen un vídeo per encoratjar la població a deixar de fumar

 

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) impulsa una campanya en motiu del Dia Mundial sense tabac, el 31 de maig, en el que s’encoratja la població a consultar les infermeres i infermers per deixar de fumar.

 

La Comissió de Tabaquisme del CCIIC impulsa una campanya de conscienciació adreçada a la població en la que s’anima a les persones fumadores a que deixin de fumar amb el suport de les infermeres i infermers. La campanya consisteix en un vídeo i una infografia que es difondrà des del perfil del Consell a Twitter així com tots els perfils dels quatre col·legis oficials a les xarxes socials, durant tot el mes de maig.

 

El vídeo titulat “La infermera, la teva aliada per deixar de fumar” s’ha realitzat amb la voluntat de sensibilitzar la població de la importància de no fumar i fer visible el paper el col·lectiu infermer com recurs pròxim i generador de salut. El vídeo també s’ha inclòs entre els materials de suport de la XVIII Setmana Sense Fum que tindrà lloc del 25 al 31 de maig. Una iniciativa organitzada per una vintena d’institucions vinculades a la salut i entre les que s’hi troba el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC).

 

Des de la Comissió de Tabaquisme del CCIIC s’ha fet en els últims anys una ferma aposta per vincular les infermeres, com a col·lectiu, en les accions que cal desenvolupar pel control del tabaquisme a Catalunya. En aquest sentit, fa dos anys es va fer públic el Manifest sobre el control del tabaquisme i l’any passat es va treballar amb missatges gràfics en la mateixa línia divulgativa.

 

Vídeo al Canal youtube 

https://www.youtube.com/watch?v=APv2sa51Vgw&list=PLFZbMCd3imhub9IQuMaHf7d7ferc5g6wT

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1