Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Eines 2.0

FotoSkin

 

Us volem proposar dues aplicacions orientades a la protecció solar i a donar informació sobre el càncer de ell.

 

La primera aplicació s’anomena FotoSkin,APP sorgida de la idea del Dr. Sergio Vano, dermatòleg de l’Hospital Ramon y Cajal de Madrid, amb el suport d’ISDIN.

 

FotoSkin té cinc apartats:

 

1-“A Mi Piel”,podem realitzar tres proves per saber quin tipus de pell tenim, quin risc de melanoma podem tenir  i quin dany actínic podem patir.

 

2-“A Mi Control”, ens permet tenir un registre fotogràfic de les nostres lesions per a poder realitzar un seguiment en el temps d’aquestes. A més compta amb l’opció de crear recordatoris per avisar-nos la propera vegada que toqui realitzar un nou control fotogràfic de les nostres lesions i si tenim varies imatges de la mateixa zona, poder comparar-les per veure com han evolucionat. Per a aquest apartat cal crear un usuari i una contrasenya.

 

3-“A Mi Entorno”, l’aplicació recrea un mapa d’on estem situats geogràficament i ens informa de la temperatura i del nivell de UV que hi ha, donant un breu consell sobre la protecció solar que cal utilitzar.

 

4-“A Mis Consejos”,tenim una varietat de informació que van de com aplicar correctament el protector solar a com actuar davant una cremada solar passant per com protegir la pell dels nens davant del sol.

 

I finalment a l’apartat d’Informació mèdica tenim vuit temes: lesions benignes, dany actínic, exposició solar, fotoprotecció, trastorn de la pigmentació, malalties fotosensibles, oncologia cutània i foto-envelliment.

 

Ja ho veieu una aplicació que ens ofereix molta informació sobre la protecció solar i a més ho complementa amb un seguiment fotogràfic de les nostres lesions a la pell.

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1