Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Eines 2.0

Runkeeper, Endomondo o Runstatic

  • Runkeeper
  • Endomondo

 

Aprofitant el dia mundial de l’activitat física del passat 6 d’abril i la propera setmana sense fum, del 24 al 31 de maig, des del grup de TICs us volem recomanar algunes aplicacions relacionades amb aquests dos temes.

 

En primer lloc presentar-vos les aplicacions per seguir i controlar tota l’activitat física que realitzem durant el dia, ja sigui caminant, realitzant un entrenament físic a l’aire lliure o al gimnàs fent runnig.

 

En aquest camp recomanar-vos aplicacions com Google Fit, que permet marcar un objectiu d’activitat al dia i detecta si vas en bicicleta, camines o corres.

 

Runkeeper, Endomondo o Runstaticsón aplicacions que ens permeten realitzar un seguiment de les calories consumides, passos realitzats i posar metes per què, poc a poc, seguir progressant en la nostra vida activa, a més, combinant les dues ultimes aplicacions, complementen tot això amb la possibilitat d’utilitzar-les amb monitors de freqüència cardíaca, braçalets comptadors de passes, calories i fins i tot la qualitat del son, podent realitzar un seguiment més acurat de totes aquestes característiques i ferles conèixer a les nostres xarxes socials.

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1