Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Eines 2.0

Universal Nurse Speaker

Aquesta vegada us presentem una eina que ja fa temps que està en funcionament i que, qui utilitza l’e-cap,la pot utilitzar des d’aquest programari. És tracta de la família Universal Doctor.

 

Aquesta família està composta per dues aplicacions:Universal Doctor Speaker i Universal Nurse Speaker.

 

Cadascuna de les dues aplicacions està orientada als seus corresponents professionals.

 

Universal Nurse Speakerestà orientada per donar suport a les infermeres en la comunicació amb els pacients en vuit idiomes diferents (anglès, francés, espanyol, àrab, rus, romanès, somali i alemany).

 

Universal Doctor Speakerés una aplicació multilingüe que proporciona frases mèdiques traduïdes a disset idiomes amb àudios per facilitar la comunicació entre els pacients i els professionals sanitaris que no comparteixen un llenguatge comú. L’aplicació pot ser utilitzada pels viatgers, així com pels professionals de la salut per a comunicar-se amb pacients estrangers.

 

Les dues aplicacions poden funcionar fora de línia, sense necessitat de connexió a internet. Un cop s’hagi descarregatUniversal Nurse Speaker o Doctor,tot el contingut és accessible sense connexió perquè es pugui utilitzar l’aplicació en qualsevol lloc o moment.

 

També us informem que podeu trobar en fase de prova, una aplicació per la web, que la podeu consultar:  http://app.universaldoctor.com/?user_name=test

 

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1