Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Eines 2.0

YoTeCuido

 

YoTeCuido és una app informativa orientada a pacients d’Alzheimer, familiars i cuidadors. Aquesta app es centra en facilitar la resolució dels dubtes i les preguntes que sorgeixen als cuidadors i familiars diàriament i fer més comprensiva la malaltia per a aquells pacients que han estat diagnòstics recentment i es troben en els primers estadis. Aquesta app està promoguda per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de A Coruña.

 

Pel seu caràcter informatiu i divulgatiu, a YoTeCuidoes troben diferents seccions en les quals es proporciona orientació pràctica, explicada de forma senzilla i organitzada en diverses seccions de fàcil accés. Compta amb un buscador genèric des del qual es pot trobar directament tota la informació necessària.

 

YoTeCuido destaca per la seva manera, en la qual es capaç de fer entendre la malaltia en l’entorn en el qual impacta. La informació que facilita està ben estructura i gaudeix de precisió científica i terminològica, està redactada en terminologia comprensible per als usuaris i a més s’ofereix a través d’una interfaç gràfica i senzilla i ben ponderada.

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1