Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Notícies

6 motius ... per 16 anys consecutius!

 

Hem traduït l'article de Theresa Brown publicat en el seu twitter https://twitter.com/TheresaBrown/status/951886768961400832?s=08  amb els 6 motius pels quals les infermeres han estat qualificades com la "Professió més ètica i més honesta" per 16è any consecutiu!

 

1.LES INFERMERES SÓN ACTIVISTES

 

Les infermeres estan a primera línia de l’atenció sanitària, ja sigui al costat del pacient o a la sala de juntes. Són una veu autoritzada en qüestions de normativa i treballen per a garantir que tothom pugui disposar d’una assistència sanitària assequible i de la més alta qualitat. L’ANA representa 3,6 milions d’infermeres titulades i participa en campanyes com #ProtectOurCare i #EndNurseAbuse.

 

2.LES INFEREMERES SÓN CONSIDERADES

 

Les infermeres tenen cura dels pacients, els escolten i els donen respostes honestes, considerades i valuoses que els reconforten i mitiguen els símptomes de llurs dolències.

 

3.LES INFERMERES SÓN EXPERTES

 

Les infermeres treballen cada dia per prevenir malalties, alleujar el dolor i oferir una atenció de qualitat. Són una font d’informació mèdica fiable i estan al dia de tot allò que afecta la seva professió. Des de la pediatria fins la geriatria, hi ha dotzenes d’especialitats; per tant, estan contínuament rebent formació i millorant la seva expertesa.

 

4.LES INFERMERES SÓN CAMPIONES

 

Les infermeres coneixen de primera mà els obstacles als quals s’enfronten els pacients; per tant, la seva prioritat és que rebin l’atenció adequada. Els pacients estableixen amb les infermeres una relació basada en la confiança i el confort, i elles són sempre allà per recolzar-los.

 

5.LES INFERMERES SÓN ALTRUISTES

 

Les infermeres fan torns de nit, caps de setmana, vacances… Sovint sacrifiquen temps amb les seves famílies per estar al costat dels seus pacients. Aquest any han participat en programes de voluntariat per l’assistència i la recuperació a Texas, Florida, Illes Verges Nord-americanes i Puerto Rico. L’ANA ha aconseguit recaptar més de $100.000 per a contribuir amb llurs projectes.

 

6.LES INFERMERES SÓN COMPANYES

 

Hi ha milions d’infermeres arreu del país, de manera que és molt probable que al menys en coneguis una. AGRAEIX-LI la seva tasca, la seva dedicació i el seu compromís amb els valors de l’ètica i l’honestedat.

 Compartir <

           

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1