Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Notícies

Carta de presentació de la nova presidenta Alícia Rey

 

Benvolguts/des companys/es,

 

Com ja sabeu el passat 21 de juny va ser un dia important per al nostre Col·legi i en especial per a les 14 persones que formàvem la candidatura Sominfermers perquè vam guanyar les eleccions de renovació dels càrrecs de la Junta de govern.

 

Primer de tot, vull agrair-vos en nom propi i en el de tots els membres de la nova Junta de govern, que hàgiu votat, independentment de la candidatura que hàgiu recolzat. També volem agrair als membres de la candidatura Comtu18, la seva participació i esforç en aquestes eleccions. No vull oblidar-me dels membres de la Mesa electoral, interventors, assessors i personal administratiu, que han fet possible que aquestes eleccions s’hagin desenvolupat sense cap incident durant tot el procés.

 

Aquestes eleccions han deixat en evidència l’escassa participació amb un 15,20% (535 col·legiats). Malgrat les facilitats que oferia el vot electrònic, la participació no ha variat respecte el 2010. Aquesta dada ens preocupa i juntament amb els reptes i compromisos que la nostra candidatura ha assumit, un dels objectius principals serà implicar i fer que el col·legiat senti com a seu el Col·legi.

 

També vull manifestar-vos, en nom de tots els membres de la Junta de govern,  el nostre desig de servir-vos de la millor manera possible i aconseguir, tots plegats, fer del Col·legi Oficial d’Infermeres/rs de Girona un referent de la professió infermera en el nostre territori.

 

Rebeu una salutació ben cordial,

Alícia Rey Miguel

Presidenta de la Junta de governCompartir <

           

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1