Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Notícies

La Junta de Govern lamenta la poca representació infemera en el Consell Assessor de Salut


Durant els darrers dies, des de que es va conèixer la composició del nou Consell Assessor de Salut, han estat moltes les veus de representants de diversos organs col·legials i professionals infermers que han mostrat el seu desacord i han lamentat la poca presència d'infemeres en aquest Consell Assessor. La Junta de Govern del COIGI volen manifestar el seu malestar pel fet que només hi hagi una infermera en el Consell Assessor de Salut. No tenim cap dubte que la Sra. Martínez representarà molt bé al col·lectiu infermer, però ens hagués agradat que el Consell hagués comptat amb la presència d'algunes infermeres més.

 

La titular de Salut, la Consellera Sra. Alba Vergés, va presentar el 13 de setembre, el nou Consell Assessor de Salut. Creat amb l'objectiu d'assessorar i definir el model sanitari català pels propers anys, d’acord amb les necessitats socials i demogràfiques, els canvis tecnològics i la sostenibilitat. Aquest organ consultiu està presidit pel Doctor en Medicina, Manel Balcells, i la única infemeria, especialista obstetrico-ginecologica, la  Sra. Maria Cristina Martínez, serà la Secretària i en formaran part nou vocals més de reconegut prestigi professional.

 

Davant la minsa presència del col·lectiu infermer a la composició del nou Consell Assessor de Salut, l’òrgan consultiu del Departament de Salut presentat el dia 13 de setembre que ha d’assessorar en la projecció i planificació de les polítiques de salut del nostre salut, el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya i les associacions i societats científiques infermeres signen un posicionament sobre la urgència de prendre posició sobre l’aportació infermera a Catalunya.

 

 


 


  • Currículums del Consell Assessor de Salut  Descarregar

Compartir <

           

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1