Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Notícies

SEGUEIX-NOS a Facebook i Twiter @coigirona


EL  nous canals de comunicació: Facebook i Twitter

 

Durant el 2017, els membres de la Junta de govern amb l’assessorament de l’empresa de comunicació Minimilks van treballar en la redacció del Pla estratègic de comunicació.  

 

Aquest Pla estratègic va fer evident que el Col·legi Oficial d’Infermeres/rs de Girona té un paper rellevant de cara al professional d'infermeria. Entre tasques molt diverses, dona servei i formació al professional, és portaveu del col·lectiu, impulsa la professionalitat i la qualitat, fomenta l’emprenedoria, coordina acords amb altres entitats en benefici dels col·legiats, és organitzador de jornades, col·labora activament amb l’administració pública, etc.

 

Actualment, totes les accions del Col·legi van dirigides als col·legiats i malgrat, fins ara, el balanç és positiu, a partir d’ara, la Junta de govern es va posar com a objectiu important arribar a tots els col.legiats i a la societat en general.

 

És per aquest motiu que a partir d'avui ja podeu visitar el  Facebook i  el  Twitter.

 

Ens podeu trobar com a  Col·legi Oficial d'Infemeres/ers de Girona o  @coigirona.

 

També us recordem que podeu afegir-vos al grup de Whatsapp, que funciona des de l'estiu passat,  enviant un missatge al telèfon mòbil 619 333 692

 

 

 Compartir <

           

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1