Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Notícies

Vols formar part de la Comissió deontològica del COIGI?

 

Amb motiu de les passades eleccions i el cessament de l’anterior Junta de govern, es varen dissoldre totes les comissions i grups de treball que s’havien creat. D'acord amb els articles 15 i 16 dels Estatuts Col·legials,  es preceptiva la creació de la nova Comissió Deontològica, i per tant es convoca a tots els col·legiats que vulguin formar part d’aquesta comissió per tal que presentin una instància acompanyada del seu currículum al COIGI  (c. Albereda, 3.5 3r.pis 17004-Girona  o A/e coigi@coigi.cat ) especificar que es vol formar part d'aquesta comissió. 

 

La Comissió Deontològica estarà formada per vuit membres, dels quals, dos seran membres de la Junta de Govern i els sis restants seran escollits, entre els que es presentin,  per l’Assemblea General que s'ha convocat per al proper 26 de setembre del 2018, a les 17h. a la sala d'actes del COIGI.

 

En aquesta Assemblea General es sotmetrà a votació el Reglament d’ordre intern que regirà el funcionament de la comissió deontològica i els 6 membres col·legiats que la formaran.

 

 

 Compartir <

           

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1