Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Promoció de la Salut

TALLER D'HABILITATS PER LA VIDA

 

Opció matí:10h a 13h. dimecres 22 de novembre de 2017

 

Opció tarda:15h a 18h Dilluns, 27 de novembre de 2017

 

Lloc:Aula de formació del Col·legí Oficial d’Infermeres/rs de Girona

 

Inscripció gratuïta. Confirmació assistència: gicoi@coigi.cat

 

Obert a tots els col·legiats i a tots els membres dels col·legis oficials que formen part de l’Associació Fòrum Sanitari.

TEMARI

- Explorar la individualitat del grup. Segons com ens mostrem influeix directament amb el grup on participem. Revisar i experimentar els propis límits per obrir-se a l’altra i al grup.

- Presència i actitud. Revisar com operem al dia a dia en el servei amb els demés. Explorar des de quina mirada visc la salut i la praxis diària.

- Observar i reflexionar de les habilitats essencials per viure amb presència i plenitud.

- Rituals d'excel·lència. Generar estats interns òptims per la vida i per la vocació assistencial.

METODOLOGIA

La metodologia utilitzada en aquest taller es teòrica - pràctica. L’aprenentatge es basa en l’ús de mètodes actius que afavoriran la integració dels continguts així com la potenciació d’adquisició d’habilitats.

FORMADOR

Sr. Alexandre Maset Castelló: Llicenciat en Psicologia col. núm. 17985. Acreditat com a Psicòleg sanitari. Doctorant al Programa de Doctorat en Psicologia, Salut i Qualitat de Vida de la Universitat de Girona. Formador i docent en l'àmbit de la Salut, Educació, Universitari, privat i Tercer Sector. Psicoterapeuta juvenil i adults. Cofundador de l'Escola d'Intel·ligència Emocional VEIE. Màster en Hipnosis Eriksoniana. Coach certificat per ICC. Format amb A. Santos, J. O’Connor i Dr. J. Cornellà. Practictioner en NLP i Màster Advanced.  Format en Resolució de conflictes i Lideratge Apreciatiu.  Àmplia experiència en programes de Salut. Tutor extern de la UOC, UdG, UNED i altres entitats privades. Ha participat i col·laborat en diversos mitjans de comunicació: RAC 1, Catalunya Ràdio, RNE 3, TV Girona, la Contra del Diari de Girona, "Entrena't per ser feliç" a Nova Ràdio Lloret,...)

 

Inscripció al curs de *
Data del curs *
Horari *
Nom i cognoms *
Núm de col·legiació *
Email *
Adreça *
Telèfon *
C.P *
Població *
Lloc de treball *
Horari de treball *
Accepto les condicions generals *

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1